avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de mediu

In luna ianuarie m actionat in judecata prefectura si serviciul de inmatriculari in vederea inmatricularii unui autoturism fara plata taxei pentru mediu. Avand in vedere ca termenul fixat pentru proces era foarte mare, mi-am inmatriculat masina, pentru a putea circula.
Luna trecuta am schimbat cererea de chemare in judecata in sensul recuperarii taxei incasata nelegal de DGFP.
La prima sedinta s-a dat urmatoarea solutie:
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Ia act de modificarea acţiunii în sensul că reclamanta înţelege să se judece în contradictoriu cu pârâta D.G.R. Iaşi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor PUblice Neamţ în numele şi pentru Serviciul Municipal Fiscal Piatra Neamţ potrivit reorganizării instituţiei conform HG nr.520/2013.


Va rog sa-mi spuneti ce urmeaza sa se intample si daca mai trebuie sa mai depun eu vreun document.

Credeti ca am vreo sansa sa-mi recuperez banii?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Inscriere in circulatie auto 2500cmc,fara plata taxei inmatriculare kutuabe kutuabe Detin un BMW 325/2500CMC/AN 1992/ADUS IN TARA IN 2009 ,DORESC SA-L INMATRICULEZ(fara plata acestei taxe ,deoarece aceasta e mai mare decat costul de achizitie ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie am actionat in judecata DGFP si Prefectura in vederea inmatricularii unui autoturism fara plata taxei auto. Din pacate mi-a fost fixat un ... (vezi toată discuția)