avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura notariala

Buna ziua.

Ma intereseaza sa stiu daca se poate face o imputernicire notariala prin care eu in calitate de fiica sa il reprezint pe tatal meu la dezbaterea unei succesiuni in situatia in care sunt 3 mostenitori,iar eu am cumparat drepturile succesorale la 2 dintre ei.
Practic sa merg eu in numele meu si al tatalui meu sa dezbat succesiunea la notar.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:29, 20 Septembrie 2013
Tatal dvs pe cine mosteneste? .
Tatal mosteneste pe mama lui.
Dupa moartea tatalui s-a dezbatut succesiunea iar mama a luat tot,copiii renuntand la succesiunea in favoarea ei.
Succesiunea la care ma refer este dupa mama(bunica mea).
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
maria dinca, utilizator
Tatal traieste?
Din moment ce am spus daca pot face o procura notariala prin care eu sa il reprezint pe el inseamna ca traieste, ca nu pot face o procura cu un mort.
Daca nu stiti ce este o procura si cum se incheie nu mai puneti intrebari stupide.
Daca tatal traieste se va face o procura notariala in care va reprezentati tatal acesta avand calitatea de mostenitor. Daca tatal dvs traieste nu va mosteniti bunica.Daca tatal dvs nu traieste nu va trebuie procura ci certificatul de deces,actele de stare civila si daca mai aveti un frate/sora cota parte a tatalui se imparte in functie de cati frati sunteti.

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei Olteanu Aura Olteanu Aura Buna ziua!Am nevoie de sfatul dvs in legatura cu cererea unor drepturi. Tatal meu este mort de 7 ani, iar bunicii din partea lui la fel.Fratele tatalui ... (vezi toată discuția)
Ajutor- succesiune complicata Roxana341 Roxana341 Buna ziua, Am intampinat probleme cu o succesiune mai complicata si va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Situatia este urmatoarea, Bunicii din ... (vezi toată discuția)
Succesiune deea28 deea28 Buna ziua. Stiu ca acesta este un subiect deja saturat dar eu nu am gasit un raspuns clar pe nicaieri de aceea apelez la dvs in speranta ca ma puteti lamuri ... (vezi toată discuția)