avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arhiva sentinte penale vechi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arhiva sentinte penale vechi

Cine ma poate ajuta sa-mi spuna la ce arhiva gasesc o sentinta penala pronuntata in anul 1957 de Tribunalul Popular al Raionului 1 Mai Bucuresti ?
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 21:23, 20 Septembrie 2013
probabil la arhivele nationale
Nu cred ca mai gasiti!

Termenul de pastrare este de 50 de ani.

Probabil acum competenta este judecatoria sector 1... asta mergand pe principiul impartirii administrative in sectoare a Bucurestiului dupa ce inainte impartirea administrativa era pe raioane.
Am intrebat azi la judecatoria sect 2 (care corespundea ca zona raionului 1 Mai, mai précis str. Polona) si au spus ca detin acte din 1968 incoace. Mi-a sugerat sa incerc la arhivele nationale. Care din ele? exista una pe B-dul Regina Maria si una este in Berceni
aia pe vacaresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Unde se afla arhiva detinuta de circa financiara a raionului 23 august? asstef asstef Va rog sa ma ajutati sa gasasc locatia pentru circa financiara a Raionului 23 august, arhiva acesteia continand procesul verbal prin care se atesta calitatea ... (vezi toată discuția)