Va rog sa ma ajutati sa gasasc locatia pentru circa financiara a Raionului 23 august, arhiva acesteia continand procesul verbal prin care se atesta calitatea de mostenitor a bunicului meu. Acest act imi este necesar intr-un proces de revendicare si imi pune mari probleme, mai ales, ca functionarii publici, care mie mi se pare normal sa fie informati la zi in ceea ce priveste locatiile circilor financiare si ceea ce e legat de acestea, nu stiu nimic sau nu vor sa spuna.
Multumesc
Daca procesul-verbal prin care se atesta calitatea de mostenitor a bunicului dvs. a disparut si nu se mai gaseste in arhiva Administratiei Financiare sector 3, atunci aveti la dispozitie posibilitatea introducerii unei cereri la judecatorie pentru refacerea acestui inscris disparut.Este o procedura dificila dar nu imposibila.
Puteti notifica autoritatea in cauza pe acest aspect, poate face anumite demersuri si va gaseste inscrisul "pierdut"...
Intre timp, puteti suspenda actiunea in revendicare pana obtineti acest inscris disparut/de negasit.
Incercati si arhivele Sectiilor Finaciare ale Sectoarelor 2 si3 din Bucuresti.Despre ce strada din fosul Raion 23 August este vorba? Fostul Raion 23 August a fost impartit la "sectorizare" intre sectoarele 2 si 3.De aceea trebuie strada pentru vedea in prezent pe raza caruia dintre cele doua sectoare aratate se afla aceasta.
Pe ce strada locuia bunicul dvs.in fostul Raion 23 August ?
V-am formulat aceasta intrebare pentru a putea afla daca acea strada se afla in prezent pe raza sectorului 2 sau 3 sau mai simplu:
strada pe care locuia bunicul dvs.in prezent este in sectorul 2 sau in sectoru 3 ?
In functie de aceste raspunsuri mergeti la Sectia Financiara a Sectorului 2/3 pentru a intreba despre arhiva din anul care va interseaza.cei de acolo va vor indrepta spre locul unde sunt arhivate informatiile pe care le solicitati