Va rog sa ma ajutati sa gasasc locatia pentru circa financiara a Raionului 23 august, arhiva acesteia continand procesul verbal prin care se atesta calitatea de mostenitor a bunicului meu. Acest act imi este necesar intr-un proces de revendicare si imi pune mari probleme, mai ales, ca functionarii publici, care mie mi se pare normal sa fie informati la zi in ceea ce priveste locatiile circilor financiare si ceea ce e legat de acestea, nu stiu nimic sau nu vor sa spuna.
Multumesc
Multumesc pentru raspunsuri, sper sa-mi fie de folos. Bunicul a locuit pe Str. Pantelimon nr. 205 ( Castorului nr.2), casa a fost nationalizata sub presiune, bunicul refuzand "daunele" acordate de statul comunist. Din actul ce atesta detinerea unor gropi mortuare, reiese faptul ca exista act de mostenitor, insa cu toate demersurile facute de mine, pana acum, nu s-a gasit acel act, fiind trimisa de la circa financiara sector 2 la circa financiara sector 3. Actul nu e de gasit, mai rau, functionarii spun ca nu stiu unde este arhiva Raionului 23 august.
Nici nu este de mirare ca functionarii nu stiu!
In anii '90 aceste acte au fost predate primariilor de sectoare. Dupa aceea a intrat in vigoare Legea nr. 215/2001, care a dat totul peste cap.
Ceva mai tarziu in timp au fost infiintate DIT-urile, actualele Directii de Impozite si Taxe Locale.
Cautati la ambele primarii si la ambele DITL-uri. Mult noroc!