avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 1 / 2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 1 / 2009

Buna seara,

La articolul 1 alin. 3 din legea 1/2009 se face vorbire despre "Atat anexa numarul 1 la prezenta lege cat si hotararile judecatoresti respective se afiseaza pe pagina de internet a autoritatii publice cu atributii in domeniul retrocedarilor. Ma poate cineva ajuta cu numele acestei autoritati in ceea ce priveste o proprietate din Bucuresti , sector1?

Multumesc
Ionut
Cel mai recent răspuns: fgs , utilizator 23:40, 23 Martie 2009
ar putea fi www.anrp.gov.ro - agentia nationala pentru restituirea proprietatilor, dar asta nu are treaba doar pe bucuresti ci este competenta sa acorde despagubirile din toata romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 1 2009 quite_boyy quite_boyy As avea si u o intrebare legata de noua legea acaselor nationalizate:am un contract de vanzare-cumparare anulat in instanta ca am cumparat apartamentul cu rea ... (vezi toată discuția)
Firma in stadiu de dizolvare? Viorica.1956 Viorica.1956 Buna seara mai am o intrebare pentru baiatul meu.A avut o firma acum cativa ani si nu a mers iar din 2005 nu a mai depus bilantul contabil, iar acum 1 an a ... (vezi toată discuția)
Legea 255/ 2010 robynson robynson Hotararea de guvern , numarul 960 din 9 decembrie 2015, este constitutionala,se poate ataca in instanta? Din legea 255 exproprieri (vezi toată discuția)