avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma-contabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma-contabilitate

Buna ziua,am si eu o intrebare as dori sa infiintez un srl cu asociat unic,obiect de activitate va fi contabilitate, imi puteti spune in afara de :

1 declaratie notar,specimen
2 contract de vanzare cumparare,comodat,inchiriere
3 acceptul as de proprietari
4 foaie varsamant
5 disp firma
6 act constitutiv
7 copie CI
8 declaratie model 2
9 cerere intreg in Reg Com
10 cerere vector fiscal

imi mai trebuie si altceva ? si care va fi codul CAEN va rog frumos, multumesc din suflet, a si inca o intrebare are leg studiile cu obiectul firmei?trebuie o diploma sau autorizare ?
firmele de contabilitate trebuie sa fie infiintate de catre persoane cu studii economice si autorizate in acest sens si apoi aveti nevoie ca persoana in cauza sa fie membru CECCAR
asociatul unic este expert contabil membru ceccar?altfel discutam degeaba.
Nu ascociatul nu are CECARUL dar poate lua pe cineva cu ex de contabil autorizat?atunci se va putea?
asociatul respectiv trebuie sa fie administrator si sa aiba 51% din partile sociale.
multumesc mult

Alte discuții în legătură

Infiintare firma pot infiinta o firma de evidenta si consultanta in contabilitate eu fiind numai contabil? (vezi toată discuția)
Daca am o firma de consultanta nefiind membru ceccar pot tine contab lylyan lylyan Buna ziua Sunt angajata ca si economist. Nu sunt membru ceccar. Firma la care sunt angajata are ob sec de activitate evid contabila si al ob. ... (vezi toată discuția)
Intocmire si semnare bilant NYKOL NYKOL Buna ziua, As vrea sa-mi spuneti daca un expert contabil membru activ al CECCAR care nu este inregistrat la DGFP ca PFA poate incheia contract de prestari ... (vezi toată discuția)