avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care a fost salariul minim in 1992 si prin ce H.G. s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care a fost salariul minim in 1992 si prin ce H.G. s-a stabilit?

Buna ziua!

Am nevoie urgenta de o informatie pe care , se pare, nu o pot gasi nicaieri. M-ar interesa sa aflu cat era salariu minim pe economie la 22.07.1992 si princ ce HG a fost stabilit acest salariu. In speranta ca ma veti ajuta, va multumesc anticipat.
pana luni nu p;oty sa-ti spun , dar luni, cel tarziu marti am sa-ti spun.
am sa caut si eu luni; la birou am un program legislativ excelent; asa ca ori eu, ori romy te vor ajuta
Actul este HG 218/1992 care stabileste salariul minim brut pe tara pentru perioada mai-august 1992 la 11.200 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie la 22.07.1992 ralukiaro77 ralukiaro77 Buna ziua! Am nevoie urgenta de o informatie pe care , se pare, nu o pot gasi nicaieri. M-ar interesa sa aflu cat era salariu minim pe economie la ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru marirea pensiei aleimntare - urgent! Angela Brudaru Angela Brudaru :(( Sa-mi spuna si mie un avocat de pe forum daca intr-o cerere pentru marirea pensiei alimentare pot invoca art. 94 din Codul Familiei si, eventual HG nr. ... (vezi toată discuția)
Salarizare nicutroxana@yahoo.com nicutroxana@yahoo.com sunt angajat la un serviciu privat pentru situatii de urgenta care isi desfasoara activitatea intr-o fabrica cu profil metalurgic si sunt in prag de negocieri ... (vezi toată discuția)