avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Studii necesare contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Studii necesare contabil

Buna ziua,

In urma studiilor dobandite in cadrul facultatii de stiinte economice, profilul marketing, ma voi putea angaja ca si un contabil pt firme mici?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 20:21, 26 Septembrie 2013
In general, pentru un contabil sunt necesare studii medii.
Dar totusi am nevoie de o diploma care sa ateste faptul ca am cunostinte de contabilitate nu? Ar ajunge un curs de contabilitate primara?
Cunosc persoana cu studii medii care a fost asistenta in spital si apoi s-a angajat contabil. Va puteti angaja contabil cu siguranta, ba chiar economist, avand studii superioare.
Examenul acela pt contabil autorizat e obligatoriu? Nu vreau sa ma angajez intr-o firma ci mai degraba as prefera sa lucrez de acasa, eventual ca PFA.
Nu este obligatoriu. Se poate lucra in baza unui PFA, cu conditia ca societatile a caror contabilitate o organizati si conduceti sa aiba cifra de afaceri pe anul trecut mai mica de 35.000 eur si total active mai mici de 35.000 eur. Se lucreaza pe baza de conventie civila incheiata cu aceste societati.

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Incadrare valentina_ valentina_ un absolvent al Academiei de Studii Economice - Facultatea de Marketing, cu titlul \\"Licentiat in stiinte economice\\" domeniul Marketing poate fi incadrat ca ... (vezi toată discuția)
Legea contabilitatii actualizata noring noring Firmele cu cifra mica de afaceri(sub 35.000 EUR) sunt obligate conf.art.10(2) sa angajeze contabili cu studii superioare ? Daca are un contabil angajat cu ... (vezi toată discuția)