avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrebare - durata maxima spitalizare bolnav cu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrebare - durata maxima spitalizare bolnav cu pierderi de memorie

Bunaziua verisorul meu o tine pe bunica intr_un spital de boli mintale de doua luni este posibil asa ceva neavind o boala cronica cu capu s_au psihica nu este violenta este linistit calma doar cu lipsuru de memorie uneori nu tot timpul el vrea sa o tina acolo ca sa nu se ocupe de ea ca ia vindut apartamentul este nornal ca spitallu s_au doctorita sa o tina atit din punct de vedere legal multumesc si cit este legal sa ti un pacient
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:12, 24 Septembrie 2013
Imi cer scuze ca ma amestec, dar daca ia vandut apartamentul bunicii, oare pt dansa nu este mai bine sa stea in spital? Posibil in curand sa ii faca externarea si atunci unde o veti duce?

Desi in cazul persoanelor fara discernamant, doar cu o adeverinta medicala se poate efectua vanzarea bunurilor acestora. Puteti in calitate de ruda apropiata, sa mergeti la impozite si taxe, sa aflati notarul care a incheiat acel act de vanzare cumparare, cum a fost posibil.

bunaziua a avut doar o procura iar actele de vinzare le_a declarat pierdute verisorul meu la primarie iar ele exista in original este posibil ca notarul sa faca actele de vinzare cumparare cu doar o procura iar pe bunica sa o tina pina moare ea avind in continuare mutatie acolo
Procura putea sa fie pt vanzarea apartamentului, dar repet, ca sa de-a o asemenea procura notarul cere un certificat medical care atesta ca este zdravana si stie ce semneaza. Fara actele in original nu se poate efectua vanzarea, deci daca le-a declarat pierdute, trebuie sa fi obtinut altele.

Dvs, sunteti interesat cum a putut vinde, sau ce se va intampla cu bunica, daca va fi externata?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu rudã bolnavã mintal Patrick56 Patrick56 Bunaziua verisorul ia vindut apartamentul bunicii , avind doar o procura pt ca sa o reprezinte nu sa-si bata joc in sensul bun , pe ea o tine mai bine de doua ... (vezi toată discuția)
Succesiune, contestare procura Patrick56 Patrick56 Bunaziua as dori sa intreb urm bunica mea dinpre tata a avut trei baieti dintre care unul a murit si au mai ramas doi dintre tatal meu si tatal verisorului ... (vezi toată discuția)
Mostenire Patrick56 Patrick56 bunaziua doresc sa ma informez cumpt deschide succesiune intrucit bunica mea a murit de curind iar verisorul meu ia vindut casa in timpul vietii , bunica mea ... (vezi toată discuția)