Bunaziua verisorul ia vindut apartamentul bunicii , avind doar o procura pt ca sa o reprezinte nu sa-si bata joc in sensul bun , pe ea o tine mai bine de doua luni intr-u spital de boli mintaleneavind boala psihica doar lipsuri de memorie , nu stiu cum a putut sa semneze stiu ca asta inseamna abuz nu a avut nici o trimitere ca sa o duca acolo se duce la ea mama lui la 5zlie, haine ii da din spital oare este nornal ii ia si pensia , stareaei se agraveaza de la o zi la alta ce ma sfatuiti sa fac vreau sa_i actionez in justitie cum trebuie sa procedez trebuie sa astept sa moara bunica pt deschidere succesiune s_au pot sa_i actionez in justitie pt fals ori altceva cum pot sa_i actionez in justie bunica are doi copii tata si unchiul tatal verisorului multumec
da, ca sa se deschida succesiunea, trebuie ca bunica sa moara..
Bun, daca unchiul e inuman, tatal dvs ce face ?A mers la spital sa se intereseze de starea mamei ?
da a fost la spital si sa inteesat de starea ei, dar nu avem alta solutie decit sa-ti actionez in justie eu nu opot scoate pe bunica de acolo cum pot sa-ti actionez in justitie
Este ceve ciudat în ceea ce spuneți dvs: bunica nu are mai nimic - avind boala psihica doar lipsuri de memorie - dar nu poate fi externată din spitalul de boli mintale nici chiar de fiul ei (tatăl dvs).
Ce să vă spun? Încercați demararea procedurii interzicerii judecătorești și numirea unui tutore în persoana tatălui dvs.