Buna ziua,
Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate.
Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. Intrebarea mea este, in noul program trebuie sa interg. toate modificarile ce s-au facut in trecut? de la pesoana care mi-l preda am raport pe fiecare salariat si vad mariri salariale, concedii fara plata, etc, toate modificarile ce au fost facute de la bun inceput.sau pot inreg. contractele cu sporuri asa cum sunt in prezent?
Va multumesc frumos,
Cel mai bine ar fi sa puteti prelua baza de date, urmand ca in continuare sa operati in Revisal.Altfel va trebui sa mergeti la ITM pentru a prelua de acolo baza de date, ori sa inregistrati, din nou, pe calculatorul dvs. toate operatiile din Revisal.
daca introduc din nou toate operatiile din Revisal, ce data trec la " data de la care produce efecte? din pacate sunt si cateva greseli pe care le voi corecta insa sper sa nu am eu alte probleme dupa...
Preluarea bazei de adte se poate face si prin operatiunile de export-import.
Pe calculatorul vechi se va efectua export angajator
Operatia se poate efectua apeland butonul "Export angajator" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Se selecteaza locatia in care se doreste realizarea exportului si se apasa butonul OK.
Pe calculatorul nou , dupa instalarea programului , se va efectua import angajator.
Operatia se poate efectua apeland butonul "Import angajator" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Se selecteaza angajatorul care se doreste a fi importat si se apasa butonul OK.
In cazul in care exista deja in aplicatie un angajator cu acelasi nume cu cel care se doreste a fi importat, aplicatia afiseaza un mesaj informativ
Daca se doreste suprascrierea informatiilor se apsa butonul Yes, altfel se apasa butonul No.
Daca s-a ales optiunea de a suprascrie infromatiile, aplicatia afiseaza un mesaj informativ : Angajator importat cu succes.
am inteles procedura insa persoana care imi va preda a tinut Revisalul in Saga, programul de conta, din pacate de acolo nu se poate face export de date.