avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... date cu caracter personal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

date cu caracter personal

respect!am si eu o intrebare.un bilet de iesire din spital si o hotarare definitiva a unui tribunal ca si documente ale mele folosite intr-un proces de divort de catre sotia mea fara acordul meu pot fi considerate date cu caracter personal avand in vedere ca sedinta a fost publica.si daca da ce pot face?
Cel mai recent răspuns: eduard2006 , utilizator 08:18, 25 Martie 2009
Nu.
Chiar daca sedinta a fost publica, publice sunt doar dezbaterile nu si continutul inscrisurilor de la dosarul cauzei. Aceste inscrisuri se afla la dosar, dosar la care au acces doar judecatorul, grefiera si partile cu avocatii lor, dupa caz.
Aceste inscrisuri au fost depuse la dosar si incuviintate de instanta daca au fost considerate ca fiind pertinente, utile si concludente pentru solutionarea cererii de divort.
Sotia dv. nu avea nevoie de acordul dv. pentru a le depune la dosar, acestea nu sunt acte cu caracter secret, astfel ca nu puteti face NIMIC. ;)
documentele respective au caracter personal dar nu secret...;) asteptam sa ne spuneti cum s-a terminat procesul dumneavoastra... :-/ Este bine sa avem si noi un feedback de la cei care au apelat la sfaturi si sugestii prin acest forum.
va dorim sanatate si numai bine
Intrucat sotia a avut acces la aceste inscrisuri , se poate considera ca ele nu au caracater de confidentialitate , astfel incat le poate utiliza in cadrul unui proces.
Subscriu la cele mentionate de colegele mele.
va multumesc pentru raspunsuri.cu privinta la proces va promit ca in acest weekeend am sa il prezint pe larg si cu solutia data la rubrica dreptul familiei .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de disciplina ContSters48647 ContSters48647 As avea doua articole din H 1344/2007 privind comisiile de disciplina care mi se pare ca sunt contrare: art.43 "Comisia de disciplină are obligaţia de a ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Spor confidentialitate Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Unde este prevazut sporul de confidentialitate, daca am in fisa postului prevazut ca respecta confidentialitatea dosarelor de audit? (vezi toată discuția)