avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare functie

Directorul meu vrea sa inregistrez un salariat cu functia de Director Tehnic/Inginer nave. Cum pot face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 23 Septembrie 2013
Unde sa-l inregistrati?
In Revisal
Nu se poate completa in revisal doua functii o data. Fie se trece director tehnic , fie inginer de nave.
Un angajat nu poate avea decat o functie prevazuta in COR si pentru care exista documente justificative privitoare la posibilitatea ocuparii functiei (acte de studii, act aditional,...etc).

cod cor inginer nave este 214407, iar pentru Director tehnic este 112024.

Va trebui sa aleaga una dintre ele, intrucat printr-un singur CIM, un angajat nu poate avea decat o functie. Insa exista posibilitatea cumulului de CIM la acelasi angajator.
Daca are doua c.i.m. incheiat cu acelasi angajator, atunci vor aparea ambele functii inregistrate in REVISAL , cate una pentru fiecre c.i.m. incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cim AndreiTimi AndreiTimi Buna seara, Am si eu o intrebare. Daca firma este cu capital privat pot inregistra la ITM un contract de munca pentru un angajat cu codul COR 213904 ... (vezi toată discuția)
Doua coduri cor pe acelasi cim lorella lorella Se pot trece pe acelasi contract de munca doua coduri COR? Am aceasta situatie, in care la un contract de munca s- a facut un act aditional prin care unui ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie ilegala in cim PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Mi s-a schimbat incadrarea din consilier juridic in jurisconsult, printr-un act aditional la CIM, care a fost inregistrat prin Revisal. La ... (vezi toată discuția)