avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Control si sanctiuni
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Control si sanctiuni

Buna ziua,
sunt intr-o situatie cam delicata.
In 2011 am eliberat o autorizatie de construire pentru o extindere de locuinta fara a mai solicita si avizarea de catre OCPI a planurilor de situatie si ncadrare in zona.
Istoria se prezinta astfel: La inceputul lui 2011 respectivul a turnat temelia extinderii fara autorizatie. Vecinul l-a reclamat, iar noi (primaria) am intocmit nota de constatare si PV contraventie cu obligatie de intrare in legalitate. Dupa intocmirea proiectului de catre cel cu pricina, n-am mai solicitat avizarea planurilor de catre OCPI pentru ca a adus carte funciara si plan situatie vizat de OCPI de cand facuse ridicarea topografica in 2006. (dar nu i-am mai cerut si pt ca luase deja o amenda si voiam sa-l scutesc de o cheltuiala in plus). Acum respectivul este reclamat din nou de catre vecin din diverse motive legate de delimitare proprietati. Peste mine, s-au anuntat ca vin in control cei de la ISC.
Oare ce se va intampla?

Alte discuții în legătură

Modificare suprafata desfasurata casa in urma finalizarii receptiei Liviua88 Liviua88 In urma incercarii de a intabula casa, cei de la OCPI mi-au dat o nota de completare in care se spune ca suprafata din certificatul de edificare nu include si ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei parcele vecine ? edu0939 edu0939 Din cauza unei erori a reprezentantului primariei care a marcat parcela s-a intrat cu constructia pe o parcela vecina. Am inteles ca avem nevoie de intelegere ... (vezi toată discuția)