avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificare suprafata desfasurata casa in urma ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificare suprafata desfasurata casa in urma finalizarii receptiei

In urma incercarii de a intabula casa, cei de la OCPI mi-au dat o nota de completare in care se spune ca suprafata din certificatul de edificare nu include si suprafata teraselor acoperite (asa cum reiese din planurile vizate spre neschimbare de la autorizatia de construire).
Am luat o nota justificativa din partea proiectantului in care se corecteaza suprafata desfasurata si un nou plan de delimitare si amplasament de la firma de cadastru.
Cei de la primarie imi spun ca trebuie sa imi recalculeze valoarea impozabila si apoi sa platesc diferentele la ISC si primarie. Dirigintele de santier imi spune ca nu se poate obtine o adeverinta de regularizare de la ISC din moment ce s-a facut receptia lucrarilor si Autorizatia si-a incheiat valabilitatea.
Cum ar trebui sa procez in mod legal?
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
Liviua88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 12:57, 20 Noiembrie 2018
Vedeti a cui este culpa. Cel vinovat trebuie tras la raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control si sanctiuni Ruag Ruag Buna ziua, sunt intr-o situatie cam delicata. In 2011 am eliberat o autorizatie de construire pentru o extindere de locuinta fara a mai solicita si avizarea ... (vezi toată discuția)
Inspectorat stat in constructii irimiadana irimiadana am construit o casa in 2013. ca sa fac doc cadastrala imi tb de la ISC dovada achitarii un taxe. in autoriz de construire scrie intradevar ca tb sa anunt ISC ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)