avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordonanta guvernului 112/2000
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordonanta guvernului 112/2000

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, ce acte sunt necesare pentru adoptarea unei hotarari de guvern de scoatere din functiune si casare a unor constructii apartinand domeniului public al statului conform art.2 din OG nr.112/2000?
Conform Legii 213/1998 imobilele trebuie sa fie trecute in domeniul privat al statului prin hotarare de guvern.Exista cadru legal pentru privind documentatia necesara ce trebuie intocmita de un spital apartinand Ministerului Sanatatii? Exista norme de aplicare OG 112/2000 ? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Mijloace fixe ContSters89491 ContSters89491 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Suntem Institutie publica...si avem niste mijloace fixe care sunt trecute in contabilitate (eu cu aceasta contabilitate nu ... (vezi toată discuția)
Scoatere din functiune mijloace fixe zaganescu zaganescu Mijloacele fixe din domeniul public al statului trebuie trecute in domeniul privat al statului pentru a putea fi scoase din functiune. In acest sens a o ... (vezi toată discuția)
Legea 471/2007 Claudia Ghioc Claudia Ghioc va rog frumos cine poate sa-mi transmita legea 471/2007 referitor la cumpararea caselor nationalizate si a terenului aferent? (vezi toată discuția)