avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara fara divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara fara divort

Buna ziua
In prezent suntem casatoriti, insa datorita neintelegerilor el a ales sa mearga la parintii lui iar eu am ramas cu copilul la parintii mei, unde am locuit timp de 5ani. doresc sa stiu daca pot solicita pensie pentru copilul minor
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:37, 23 Septembrie 2013
Sigur ca da. Daca nu intelege sa contribuie de bunavoie, solicitati in instanta. Cererea se depune la judecatoriei pe raza careia domiciliati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea pentru pensia alimentara koreh silvia koreh silvia cererea pe care o depun la Tribunal pentru pensia alimentara trebuie scrisa de mine sau exista cerere tip?Imi puteti da va rog un exemplu de cerere?Va ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva tatalui atunci cand nici un parinte nu are tutela copilului Florentina_A Florentina_A Revin la un subiect abordat acum cateva zile. Este vorba despre un copil minor care nu este incredintat pana acum nici unui parinte. Mama si-a dat acordul prin ... (vezi toată discuția)
Obtinere pensie alimentara grigore mihai grigore mihai buna ziua...sunt mamica unui baiat de 2 ani si jumatate, acum un an am incheiat un contract de mediere cu tatal acestuia,precizez ca nu am fost casatoriti, in ... (vezi toată discuția)