avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Control de la un inspector CREDIDAM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Control de la un inspector CREDIDAM

Am un magazin cu imbracaminte si ieri a venit un inspector CREDIDAM care mi-a spus ca trebuie sa platesc vreo 3 taxe (una la ei si inca doua) ca cica ascultam muzica in magazin. In magazin se asculta doar radio. Daca platesc taxa radio mai trebuie sa platesc si taxele lor?
Cel mai recent răspuns: iulian2008 , utilizator 12:13, 24 Septembrie 2013
mi-a zis ca trebuie sa platesc o taxa pentru drepturi de autor la ei la credidam, o taxa pt. taxa catre UCMR-ADA si una pentru UPFR .

Totusi in magazin ascult doar radio si platesc taxa radio . De ce mai trebuie sa platesc si alte taxe?
Va rog sa-mi dati un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi de autor paulica_67 paulica_67 am un mic magazin si zilele trecute ma pomenesc cu un inspector care mi-a zis ca trebuie sa platesc drepturi de autor pt. un aparat tv.are dreptate?acum m-a ... (vezi toată discuția)
Taxa radio Stefan2020 Stefan2020 Buna ziua.v-as ruga daca puteti sa ma ajutati intr-o problema.Mi-au venit cei de la UPFR in control intr-un magazin de haine pretinzand o ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)