avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa radio
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa radio

Buna ziua.v-as ruga daca puteti sa ma ajutati intr-o problema.Mi-au venit cei de la UPFR in control intr-un magazin de haine pretinzand o licenta(taxa,contract)pentru aparatul radio din magazin,am acceptat am facut contractul cu ei dupa care la cateva luni sosesc si cei de la UCMR-Ada pretinzand o alta taxa pentru acelasi aparat radio din magazin.este corect sa platesc doua taxe pentru acelasi serviciu?
Cel mai recent răspuns: Stefan2020 , utilizator 09:36, 16 Ianuarie 2020
Este vorba de drepturi de autor, nu de taxa radio :)
- ucmr-ada [ link extern ] /
- upfr [ link extern ] /
[ link extern ]
Scuze pt informatia sumara de mai sus; cand ai timp, acceseaza site-urile si eventual mai da o cautare in google...gasesti multe informatii pt a te lamuri.
Mai exista si Credidam...
- credidam [ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
sensitivec, utilizator
Ok,am inteles ca e dreptul de autor si ce o mai fi dar nu cred ca trebuie sa pleatesc dreptul de autor in 2 parti,as ajunge la 100 de lei pe luna,zici ca imi canta live artistii in magazin la cati bani pretind acesti oameni,si am un amarat de radio
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
Stefan2020, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Taxa ucmr - ada pentru tv in magazin BudauMonica BudauMonica Lucrez la o societate ce comercializeaza bauturi alcoolice, tigari si ceva snaks-uri. Societatea detine un televizor pe cablu ce e pornit in permanenta pe ... (vezi toată discuția)
Control de la un inspector credidam iulian2008 iulian2008 Am un magazin cu imbracaminte si ieri a venit un inspector CREDIDAM care mi-a spus ca trebuie sa platesc vreo 3 taxe (una la ei si inca doua) ca cica ascultam ... (vezi toată discuția)