avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna legal - intrebari pentru firmele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna legal - intrebari pentru firmele software

Buna ziua,

as dori sa aflu urmatoarele informatii:
1. care este durata minima a concediul de odihna anual? Eu stiam de 21 zile, seful zice 20 zile...
2. o firma de software, cu aprox 20-25 angajati, cate zile de concediu ofera intr-un an?
3. firma de software, ofera concediu diferit pentru vechimea in munca? daca da, cate zile in plus si ce vechime minima in munca?

Va multumesc mult de tot,
o dupa-amiaza placuta!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:11, 24 Septembrie 2013
Rasunsurile la intrebarile 2 si 3 nu aveti cum sa le primiti mot-a-mot, inrucat se regasesc in raspunsurile deja primite .

Poate doar cineva care lucreaza intr-o astfel de societtate si are asa ceva reglementat la nivel de angajator sa va dea un exemplu concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platirea concediului pe anul in curs MacsimMihai MacsimMihai Buna seara...am facut o cerere pentru un avans pe banii de concediu pt anul 2011, concediul nefiind luat si am fost refuzata. Are dreptul angajatorul sa ma ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna taky_mika taky_mika buna dimineata.am si eu o intrebare ,poate sa-mi raspunda cineva?sunt angajata cu contract de muncadin 21 mai 2009 deci am 2 luni vechime dupa 3 luni am ... (vezi toată discuția)
Co pentru gravide mitospitea mitospitea LA CAT CONCEDIU DE ODIHNA AM DREPTUL DACA NASC IN JUR DE 3 NOIEMBRIE? IN CONTRACT SCRIE CA AM DREPTUL LA 21 DE ZILE PE AN. POT SA LE IAU PE TOATE? SAU DOAR ... (vezi toată discuția)