avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare auto

Va rog sa-mi spuneti daca trebuie si adeverinta de la primarie ca am impozitul platit la autoturism. Mentionez ca l-am platit in martie 2013 pe un an.
Sotul meu a decedat in februarie 2013 am facut succesiunea si am certificat de mostenitor iar acum vreau sa inmatriculez autoturismul pe numele meu si va mai rog sa-mi spuneti ce acte imi mai sunt necessare. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 17:35, 24 Septembrie 2013
Cerere Radiere + Cerere Inmatriculare (Transcriere)
Certificat de Radiere
Cerere Numere Preferentiale (daca se doreste)
Fisa Inmatriculare
Contract de Vanzare-Cumparare (sau Factura)
-----------------------------------------
Asigurare RCA
RAR (carte identitate + certificat autenticitate)
Taxa Talon (CEC: ÷ 37 RON)
Taxa Inmatriculare (Primarie: ÷ 52 RON)
Impozit (Primarie: se calculeaza din data respectiva pana la sfarsitul anului)
Certificatul Fiscal (Primarie: este nevoie de certificatul fiscal si de la vanzator si de la cumparator)
Trebuie inainte de toate sa mergeti la primarie si sa declarati masina pe numele dvs, daca nu ati facut-o in termen de 30 zile, de cand ati obtinut certificatul de mostenitor, veti lua amenda pt nedeclarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare timbru de mediu iancutuila iancutuila Va rog sa-mi spuneti: am o masina din 2003, inmatriculata in februarie 2009 si s-a platit taxa de prima inmatriculare iar noi am cumparat-o de la acestia in ... (vezi toată discuția)
Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. ... tureisilvia tureisilvia Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. Mostenitori suntem eu si un copil. Am insa o problema legata de o masina pe care sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Succesiune si vanzare Vladdu Vladdu Buna ziua, se da urmatoarea situatie, Sotul a decedat si se doreste vanzarea anumitor bunuri. Mostenitorii sunt sotia si copilul (major). Acesta avea in ... (vezi toată discuția)