prin anexa la fisa postului se modifica denumirea functiei.
noua denumire a functiei avea o alta fisa a postului in care se includeau si alte atributii, in conditiile in care sarcinile actuale erau destul de consistente.
am rugat sa se faca o analiza a timpilor ce pot fi alocati si a suprasolicitarii datorate multiplelor intreruperi generate de cerintele celorlalti colegi.
analiza nu s-a facut , am primit decizie de concediere in baza desfiintarii functiei actuale detinute.
mentionez ca am fost somata de seful meu direct sa semnez decizia de concediere desi pe site-ul intern al companiei s-a anuntat un post vacant la care am anuntat ca vreau sa candidez, pt care am trimis si cv si scrisoare de intentie.
experienta mea de 9 ani in companie, cunoasterea procedurilor de lucru si aplicatiilor interne nu a contat, nu am fost chemata la nici un interviu.
am vreo sansa in instanta?
Contestarea deciziei de concediere se poate face :
- pentru neindeplinirea conditiilor de forma
- pentru neindeplinirea conditiilor de fond. Condiţiile impuse de art. 65 din Codul muncii sunt desfiinţarea locului de muncă şi existenţa unei cauze efective, reale şi serioase.
Promovare interna
Daliborka
Buna ziua,
In cazul in care un angajat din cadrul departamentului HR este promovat intern in alt departament ,de exemplu la departamentul calitate ,si pe o ... (vezi toată discuția)