avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Romtelecom

Buna seara,as dori sa stiu cum pot rezilia un contract cliknet+ telefonie fixa si televiziune de la romtelecom precizind ca contractul expira la anul, dar eu nu mai doresc continuarea lui. Pe o factura din luna 08 in subsolul pagini au scris important: incepand cu fact emisa in oct 2013 se modifica termenul maxim de plata a acesteia, de la22 de zile la 14 zile de la data emiterii. Incepand cu aceeasi fact se modifica si cuantumul penalitatilor de intarziere...In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta modificare, aveti dretul de a denunta unilateral contractul, fara despagubiri in termen de 30 zile de la primirea prezentei. Notificarea va fost transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire la adresa rom tel. Mai precizez ca eu nu am confirmat nimic.
Va multumesc , astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: aldica , utilizator 19:55, 24 Septembrie 2013
Pai, trimiteti notificarea..
Trebuie sa ma duc personal la sediul romtel, sau pot prin posta. Cum este cel mai bine si sigur .
Vedeti sa nu va arda la bani.
E posibil sa aveti obligatia de a plati daune-interese in caz de reziliere inainte de termen.
Cititi cu atentie contractul.

Insa, daca scrie ca aveti dreptul la denuntare unilaterala nu par sa fie probleme si chiar sa le convina asa ceva.

Ce anume nu va convine la modificare?
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu modificarea e problema, ci are ocazia sa rezilieze contractul fara costuri.
Mergeti pana la ei, depuneti cererea si luati nr de inregistrare pe exemplarul dvs.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator
Doresc sa ma abonez la o alta retea din zona in care locuiesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Renuntare contract ContSters256555 ContSters256555 Salutari si La multi ani! De maine, dupa cum bine stie toata lumea, Romtelecom va renunta sa difuzeze cele 11 programe ale companiei PROTV SA. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala termeni contract de operator servicii telecom ContSters292683 ContSters292683 Buna ziua! Sunt abonat la un operator de servicii telecom si am primit prin e-mail o notificare conform careia voi fii taxat cu o suma pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)