avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

BUNA ZIUA.SOTUL ESTE ARESTAT,EL ESTE PROPRIETARUL APARTAMENTULUI IN CARE LOCUIM,PE ACTELE APARTAMENTULUI SCRIE CLAR CA ....ACEST APARTAMENT ESTE DOBANDIT DE MINE..........IN TIMP CE ERAM NECASATORIT,.........SI ESTE FOARTE CLARA SITUATIA, INSA EU IN CALITATE DE SOTIE DAR NETRECUTA PE ACTELE CASEI, POT SA INCHEI UN CONTRACT DE INCHIRIERE CU O PERSOANA? SOTUL A CUMPARAT ACEST APARTAMENT DE LA O FIRMA, SI DIN CATE AM INTELES NU ESTE TRECUT LA PRIMARIE, CE TREBUIE SA FAC, SAU DACA ESTE CEVA DE FACUT.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ContSters294253 , utilizator 10:39, 25 Septembrie 2013
Buna ziua,
Puteti merge la sotul dumneavoastra si sa-i solicitati o procura prin care sa va imputerniceasca sa incheiati un contract de inchiriere. Procura poate fi data in fata comandantului penitenciarului care poate pune o stampila alaturi de semnatura sa.
Cu acea procura puteti incheia contracte de inchiriere legale.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc doamna avocat insa din cate am inteles apartamentul nu este trecut nici la primarie, sotul a facut numai prostii sa nu plateasca impozit, eu trebuie sa merg si sa duc si acte sa-l inregistreze,si apoi am dreptul sa fac ,.....banuiesc....
daca eu nu am procura de la sot, chiar daca asuntem casatoriti nu se poate face nimic?
Buna ziua,
Puteti sa solicitati sotului ca in acea procura sa va imputerniceasca si inscrierea apartamentului la administratia financiara. Veti plati TOATE impozitele datorate si penalitatile de rigoare.
Este vina sotului. Asta este.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Chiar daca proprietarul de drept al imobilului se afla in detentie,in baza certificatului de casatorie si dovada de la locul de retinere ,puteti introduce pe rolul fiscal bunul imobil si puteti achita obligatiile fiscale aferent apartament

Alte discuții în legătură

Divort, partaj aqarela aqarela Buna ziua.sotul meu vrea sa divorteze dupa 3ani d casatorie. Avem un bebe de 7luni.in momentul d fata stam in apartamentul meu achizitionat inainte d ... (vezi toată discuția)
Se poate modifica titlul de proprietate? diana123456 diana123456 Impreuna cu prietenul meu am cumparat un apartament prin programul prima casa 4. La anul dorim sa ne casatorim si deoarece nu am putut fi trecuti amandoi in ... (vezi toată discuția)
Partaj neefectuat InnA29 InnA29 Buna ziua, Am o nelamurire...speta este urmatoarea, Contract de apartament , 2 proprietari (sot si sotie), urmeaza divortul , nu se face partaj, dar unul ... (vezi toată discuția)