avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie europeana

sotul lucreaza legal in germania din 01 08 2011 am demarat intocmirea actelor pentru alocatia europeana.am depus toate actele necesare la agentia judeteana de plati .la formularul e411 s-a trecut perioada pentru care este solicitata informatia[2.5]01 07 2012 -30 09 2013. pentru perioada 01 08 2011-01 07 2012 ce trebuie sa facem?am inteles ca se da retroactiv?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 30 Septembrie 2013
Din cate cunosc , in Germania , alocaţia pentru fiecare copil poate fi obţinută retroactiv doar pe 4 luni de la înaintarea cererii.
ori se da de la data inregistrari ameldung ori cu 4 luni in urma ca nu m-ai inteleg nimic
Se va plati retroactiv alocatia incepand cu data anmeldungului .. scuze .
va rog daca puteti sa imi dati un raspuns la intrebarea mea multumesc
Ati primit deja raspuns:
Se va plati retroactiv alocatia incepand cu data anmeldungului .. scuze .

De ce mai vreti inca unul?

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana - germania ElenaBalcanu ElenaBalcanu Buna ziua! Am o nelamurire in privinta acordarii alocatiei europene. Tatal meu lucreaza in Germania din 2009, eu in 2010 am terminat liceul dupa care m am ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana stancea stancea buna ziua am lucrat in germania eu si sotia mea cu acte si inca mai lucram cite 7luni pe an.in rominia avem 2 baieti minori de 12ani respectiv 13 ani.am ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene GAGI GAGI Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema.Sotul lucreaza din martie anul acesta in Germania cu acte in regula, si pana in prezent nu am ... (vezi toată discuția)