avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Dovada autenticitate act
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Dovada autenticitate act

buna ziua!
in cazul unei adeverinte de vechime necesara la dosarul de pensii, adeverinta originala dar scrisa cu pix negru, unde (in timisoara ) i se poate dovedi autenticitatea? cei de la casa de pensii sustin ca e xerox si ca nu o pot include in dosar... iar cei de la institutul de expertiza spun ca nu opereaza documente ale persoanelor fizice .......
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:35, 25 Septembrie 2013
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa mergeti la institutia care a emis adeverinta si sa ii rugati sa o scrie cu pix albastru sau alta culoare.
Va puteti adresa IN SCRIS si Casei de pensii si sa solicitati includerea acelei adeverinte in calcul. Daca nu VA va respecta dorinta actionati-ii in judecata.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Adeverinta originala are un numar de inregistrare si a fost facuta in cel putin 2 exemplare de institutia care a eliberat-o, fapt ce poate fi verificat si telefonic de catre Casa de Pensii, numai sa vrea ......
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2013
alla1975, utilizator
din pacate acea institutie nu mai exista iar actionarea in judecata ar intarzia(foarte mult) intrarea in pensie a persoanei in cauza.
Buna ziua,
Toata arhiva acelei institutii este fie la o alta institutie care s-a format din vechea fie la arhivele nationale locale.
Ca sa aflati locul de depozitare adresati-va si ORC local (judetean) si arhivelor locale.
Raspunsul vine repede si atunci puteti sa obtineti copii de pe acele adeverinte.
Din pacate nu aveti alte modalitati de a dovedi ca acele adeverinte sunt originale.
Casa de pensii este asa cum este. Puteti sa le cereti daune morale pentru intarziere.
av. Gabriuel Klein Kiritescu
cine e emis adeverinta, concret?

Alte discuții în legătură

Expertiza grafica /grafologica extrajudiciara ? oanaportar oanaportar Un coleg a spus ca nu-i apartine o semnatura care apare pe un act al unitatii. 1. - Pentru a dovedi acest lucru, acesta, ca si persoana fizica, poate ... (vezi toată discuția)
De unde iau adeverinte daca firma s-a desfiintat? flori54 flori54 Buna ziua! Va rog tare mult ajutati-ma sa gasesc o solutie la problema mea. Sotul meu a lucrat la mai multe intreprinderi inainte de anul 2000, unele dintre ... (vezi toată discuția)
Verificare documente vechi danaa1 danaa1 Doresc sa stiu cum pot verifica un act vechi. Am o suspiciune cu privire a unor documente pe care consider ca nu sunt facute si semnate la timpul lor, ci ar fi ... (vezi toată discuția)