Doresc sa stiu cum pot verifica un act vechi. Am o suspiciune cu privire a unor documente pe care consider ca nu sunt facute si semnate la timpul lor, ci ar fi false, facute si semnate mult mai tarziu, pentru ca hartia (documentele) nu par vechi, ingalbenite.
Cum pot verifica? Exista un laborator care au aparatura speciala care poate sa-mi spuna exact luna si anul redactarii documentelor?
Cautati un expert grafolog, autorizat de catre Ministerul justitiei pentru efectuarea de expertize tehnice judicare (este lista afisata pe site-ul MJ si/ sau afisata la sediul Biroului local pentru expertize tehnice judiciare, de pe langa Tribunalul judetean) si faceti o expertiza extrajudiciara, pe care o platiti dvs.
Expertiza facuta de catre un expert grafolog, judiciar, daca veti ajunge in instanta si depuneti expertiza la dosar, va fi avuta in vedere de catre instanta de judecata. O expertiza efectuata de catre un expert extrajudiciar, de regula, nu este avuta in vedere de catre instantele de judecata.