avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria unei persoane romane cu un strain (Tunisia)
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria unei persoane romane cu un strain (Tunisia)

Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti ce documente mi-ar trebui daca vreau sa ma casatoresc cu o persoana straina, mai exact o persoana din Tunisia. Amandoi suntem la prima casatorie. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:36, 4 Octombrie 2013
Unde anume vreti sa incheiati casatoria, in Romania sau in Tunisia?
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
Justitiarul711, utilizator
in romania va fi incheriata casatoria
Pentru dvs. actul de identitate, certif de nastere, certif.medical. Pentru cetateanul tunisian pasaportul cu viza(trebuie sa-i faceti o invitatie), certif de nastere supralegalizat, adeverinta de cutuma supralegalizata, traduse si legalizate in Romania, certif. medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizarea actelor oficiale strãine pentru a fi folosite în românia anymor anymor Ma poate ajuta cineva? Cum poate prietenul meu supralegaliza un certificat de nastere pt a fi folosit in Romania in vederea casatoriei? Precizez ca el este din ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare magda_alexandrescu magda_alexandrescu Buna seara, vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, spuneti mi va rog pasii supralegalizarii pentru ca actele lui sa fie recunoscute in Romania. Din ... (vezi toată discuția)