Buna ziua.am divortat acum 3 ani si am un copil minor care mi-a fost incredintat , hotararea fiind definitiva si irevocabina.eu prin aceasta hotarare am fost obligata de a reveni la numele purtat anterior casatoriei, insa copilul meu poarta numele tatalui.problema este ca de cand ne-am despartit, tatal copilul nu a venit niciodata sa il viziteze pe copil, ba chiar mi-a deschis proces de tagada a paternitatii, el ne vrand sa mai recunoasca copilul, numai ca instanta nu i-a dat dreptate.pensia alimentar nu a vrut sa o plateasca si am fost nevoita sa ii fac plangere penala, ulterior acestei plangere, a inceput sa plateasca pensia alimentara.copilul meu avand varsta de 5 ani a inceput sa imi puna intrebari, de ce pe el in chiama intr-un fel, iar pe mine altfel.el fiind si foarte atasat de parintii mei isi doreste tare mult sa poatre si el acelasi nume cu al nostru.eu nu m-am recasatorit si as dorii sa ii schimb numele si sa poarte si el acelasi nume cu al meu si al familiei mele.Am facut cere catre autoritatea tutelara in baza OG 41/2003 art 4 (3)lit f - cand paritii au divortat, iar copii increditati spre crestere si educare unuia dintre parinti, care a revenit la numele de familie purtat anterior casatoriei, solicita sa poarte numele de familie al acestuia; si art 7 (1)- pentru minor, cererea de schimbare a numelui se face, dupa caz, de parinti sau, cu incredintarea autoritatii tutelare, de tutore.Daca parintii nu se inteleg cu privire la schimbarea numelui copilului, va hotara autoritatea tutelara; insa autoritatea tutelara, m-a indrumat care instanta de tutela, desi au specificat in adresa prin care mi-a raspuns ca s-a observat reaua lui intentie.Intrebarea este cum se procedeaza?In cererea de chemare in judecata il trec si pe tatal copilul si implicit pe autoritatea tutelara? si procesul se deschide la domiciliul actual?