avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Returnare cautiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Returnare cautiune

Am o problema legata de recuperarea unei cautiuni:

Am initiat o contestatie la executare contra ANAF si instanta a admis actiunea, inclusiv returnarea taxei de timbru, dar nu-mi returneaza cautiunea deoarece lipseste chitanta original depusa la dosar, desi aceasta fusese depusa.

In prezent, am o copie xerox a chitantei si a recipisei de consemnare, dar nu stiu daca pot face recurs cu aceste copii si care ar fi alta varianta procedurala.

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru adrianadamian2009 adrianadamian2009 Rog un raspuns pentru urmatoarea speta procedurala: Societatea noastra are in instanta o contestatie la executare cu ANAF. Am ajuns la o intelegere prin ... (vezi toată discuția)