avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism vandut fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism vandut fara acte

am vandut un autoturism(la buna intelegere) pt piese de schimb, urmand ca apoi sa facem actele de vanzare -cumparare sau orice altceva sa pot radia ulterior masina. Persoana careia i-am vandut masina acum nu mai vrea sa facem nici un act, cum pot rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 12:46, 30 Septembrie 2013
In instanta.
1. Daca ii stiti datele, faceti un contract de vanzare-cumparare, fisa inmatriculare, va duceti la primarie, va scoateti de la impozit, apoi ii dati un contract si fisa vizata la primarie celuilalt. Il puneti in fata faptului implinit.

2. Daca sunteti SIGUR ca masina nu mai circula, pe baza de declaratie notariala ca masina e dezmembrata va radiati de la impozit, apoi radiati masina de la serviciul inmatriculari. Radierea de la inmatriculari necesita cheltuieli suplimentare daca nu mai aveti CIV si numerele de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)