avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz semnare fisa postului cu modificari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz semnare fisa postului cu modificari

Un angajat(in acest caz angajat la stat, personal contractual) care isi desfasoara activitatea in institutie de mai multi ani si are deja o fisa a postului cu atributii clare pentru cele 8 opt ore de munca, refuza sa accepte adaugarea de noi sarcini in fisa postului avand in vedere ca aceste noi sarcini sunt caracteristice unei functii de un nivel de pregatire inferior functiei detinute.Stiu ca fisa postului face parte integranta din contractul individual de munca si poate fi modificata numai cu acordul salariatului prin act aditional.Poate sa fie sanctionat acel angajat?
Multumesc


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 15 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricum sunt salariați care o semnează ca : primarul"... prin urmare, unii angajatori profita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului .atributiile din fisa postului Ra123 Ra123 Buna ziua M-am angajat recent la o institutie bugetara , pe un post cu studii medii iar in fisa postului am inclusiv atribuții aferente posturilor cu studii ... (vezi toată discuția)
Decizie modificare unilaterala cim drdrs1976 drdrs1976 Buna seara, Sunt angajata ca medic epidemiolog intr-un spital de psihiatrie si am primit o decizie de numire ca si coordonator al activitatii de protectie a ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare fisa post icalota icalota Poate un salariat sa refuze semnarea fisei postului revizuita cu retragerea unor sarcini atribuite unui alt salariat care a fost nou angajat? Mentionez ca prin ... (vezi toată discuția)