O firma construieste in anul 2008 o hala . In anul 2009 aceasta arde in intregime.Administratorul firmei nu anunta pina la aceasta data(2013) aducind un proces-verbal de constatarea incendiului si o copie dupa bilant din care rezulta ca nu are inregistrata pe firma constructie.Intrebarea este:Se poate radia constructia in baza acestor documente cu data incendiului?Multumesc
Cereti din partea celor de la impozite si taxe, o constatare in teren, se va incheia un PV, dar sincer nu cred ca retroactiv va poate radia din baza de date. Din ce scrieti nu reiese ca mai detineti si alte acte, plus ca legea va obliga ca in termen de 30 zile sa declarati orice schimbare patrimoniala. Cel putin ca urmare a constatarii, va fi scoasa dupa rol, cu data depunerii cererii.
aceasta a ars ( a avut loc un incendiu) deci practic ea nu mai exista
A ars si fundatia?
Daca a ars hala va trebuie o autorizatie si PV de demolare, abia atunci nu mai exista.
In plus, cum sa constate fiscul ca "a ars / nu mai exista"? Din mers, in drum spre serviciu?
Eu in calitate de functionar al unei primarii, am facut procese verbale de constatare in teren, privind neexistenta unor cladiri, dar numai cu data constatarii am putut radiat cladirea. Nu am cerut autorizatie de demolare, nu am cerut nimic, sunt niste proceduri interne. Daca contribuabilul nu detine bani pt autorizatia de demolare, iar cladirea nu indeplineste conditile impuse de lege, atunci se procedeaza asa.
Intrebarea era: "Se poate radia constructia in baza acestor documente cu data incendiului?"
Deja, am raspuns mai sus.
@trandafir, incercati sa va concentrati pe intrebare, nu sa imi comentati mie raspunsurile, ca de fiecare data. Este prima si ultima data cand va raspund, iar daca intervin peste vreun post unde deja ati scris, o fac pt ca.... :O