avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Jignire pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Jignire pe internet

buna ziua,vreau sa stiu ce pateste o persoana care m-a jignit foarte tare pe internet,facandu-ma in toate felurile dar nestiind nimic despre mine,daca o pot da in judecata pentru calomnie insa neavand decat adresa ei cum o pot gasi.iata ce mi-a scris dintr-o data eu nefacandu-i nimic
Asculta analfabeto, invata sa scrii corect romaneste si sa vorbesti.
Nu TU ai inceput cu "superioritatea" cand ti-am dat link si ai raspuns ca o proasta sa-ti dau link cu albastru nu cu negru ca tu nu stii sa-l accesezi.
Ma pis pe fata ta de jegoasa imputita si pe amenintarile tale ca am si eu mailurile tale salvate in care injuri si ma faci in toate felurile.
Asa ca ciocu mic jigodie si vezi-ti de viata ta jalnica de doi bani si mai usor cu amenintarile cu avocati si alte prostii ca am impresia ca te-ai uitat cam mult la filme si esti proasta rau daca tu crezi ca cineva pune botu la ineptiile ce abia esti in stare le scrii intr-o limba apropiata de romana.
Si pt stiinta ta, nu AM APLICAT pt "job" ci ti-am adresat o intrebare, e o mica mare diferenta, dar la cate clase ai (se pare ca ai 2 clase ca trenul) nu cred ca poti face diferenta de nuanta.
Si ma scuzi, dar daca te legi de limbajul meu, care pot spune ca este cat se poate de decent, atunci nu stiu ce sa spun de tine, chiar ca esti ceea ce ma faci tu pe mine (c---a). Din cate vezi m-am autocenzurat ca nu-mi pune minte cu o japita ca tine.
Asa ca te rog eu sa nu mai imi trimiti alte mesaje pt ca iti voi face plangere penala pt hartuire.
Oirucm e ultimul e-mail ce o sa mai mi-l poti trimite pt ca restul vor intra la gunoi, pt ca doar asta esti si asta scoti din tine.
exista lege care sa ma apere?
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 06:44, 8 Octombrie 2013
un DOOM ajută cel mai mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la infractiuni tony_m tony_m Daca comenteaza cineva pe internet la un articol ceva de genu \\"ar merita sa fie batut\\" \\"ar trebui sa fie batut\\" e infractiune de instigare publica la ... (vezi toată discuția)
Agresiunea în mediul online adela_lao adela_lao Bună ziua, Aș dori să știu care este contextul în care cineva poate fi acuzat de agresiune în mediul online? Există vreun astfel de precedent în ... (vezi toată discuția)
Ma ameninta . este bine daca ma duc la politie? marianrarinca marianrarinca buna ziua . am nev de un sfat. cineva ma ameninta ca imi da foc la masina , ca vine in oras ca imi face ca imi drege , eu nefacandu i nimic. a vrut sa ... (vezi toată discuția)