avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conventie compensare bunuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conventie compensare bunuri

Buna ziua.
Am incheiat un contract de inchiriere, in calitate de proprietar, persoana fizica, cu o persoana juridica.
Am cazut de acord sa incetam contractul, iar chiriasul sa imi factureze bunurile sale mobile din apartamentul inchiriat in contul datoriilor pe care le are in prezent ( chirii restante, facturi de curent neachitate).
Cum se poate realiza aceasta compensare dpdv legal si fiscal?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Compensare intre o persoana fizica si o persoana juridica vladion2005 vladion2005 Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere, in calitate de proprietar, persoana fizica, cu o persona juridica. Am cazut de acord sa incetam ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract. conventie cedare bunuri in contul datoriei vladion2005 vladion2005 Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere cu un SRL, chiriasul nu a mai achitat chiria de 2 luni si nici utilitatile de intretinere, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)