avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Pot verifica datoriile la ANAF?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Pot verifica datoriile la ANAF?

Buna ziua!

Ma intereseaza daca pot verifica cumva ce datorii am eu fata de ANAF...daca se poate verifica...se poate verifica si de pe internet ???...
Cel mai recent răspuns: luchian_den85 , utilizator 19:42, 4 Octombrie 2013
Buna seara,

Puteti verifica online pe site-ul ANAF, numai daca detineti un certificat digital. In cazul in care nu detineti, va puteti adresa organului fiscala care administreaza evidenta dv. fiscal pentru a va pune la dispozitie o fisa pe platitor.

Numai bine
Am inteles ..va multumesc mult pentru informatie ...nu detin certificat dar ...voi detine cat de curand ...:D

Va multumesc!!!
Toate cele bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la administratia financiara, verificare firma ContSters294253 ContSters294253 Cum pot vedea , sau daca pot vedea undeva , daca o societate comerciala are declaratiile depuse la termen , sau daca are datorii.....am primit de la fisc un ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cont pt.dep.declaratii miharoxy miharoxy buna. daca stie cineva cum pot deschide cont de inregistrare pe portalul anaf pentru a putea cere certificatul de depunere declaratii online . (vezi toată discuția)