avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Datorii la Administratia Financiara, verificare firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Datorii la Administratia Financiara, verificare firma

Cum pot vedea , sau daca pot vedea undeva , daca o societate comerciala are declaratiile depuse la termen , sau daca are datorii.....am primit de la fisc un plic in care imi spune ca am de plata o amenda ca nu am depus nu stiu declaratie,nu stiu ce a facut ontabila , si as vrea sa pot verifica , sa vad daca nu ai dau banii degeaba.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2013
CONTABIUM, Contabil
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 10:35, 22 Octombrie 2013
Buna ziua,

Puteti verifica in doua moduri. Primul si cel mai simplu este sa accesati dosarul fiscal al companiei, in cazul in care detineti un certificat digital, pe protalul www.anaf.ro, in sectiunea dosar fiscal.

In cazul in care nu detineti certificatul digital, puteti face verificarea direct la organul fiscal competent, prin soicitarea unei fise pe platitor si a unei situatii a declaratiilor depuse.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei 100 Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Cum procedez daca am depus declaratia 100 in data de 03.07.2013 cand nu era actualizata? Am recipisa si oricum forma actualizata in 09.07.2013 nu ... (vezi toată discuția)
Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)