avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunerea declaratiei 100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunerea declaratiei 100

Buna ziua,
Cum procedez daca am depus declaratia 100 in data de 03.07.2013 cand nu era actualizata? Am recipisa si oricum forma actualizata in 09.07.2013 nu ma afecteaza.
Trebuie sa o depun din nou? Cum procedez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 11:57, 23 Iulie 2013
Buna ziua,

Cata vreme aveti recipisa care atesta depunerea, iar modificarea este ulterioara depunerii, consider ca depunerea este valabila si nu mai este nevoie sa depuneti o noua declaratie.

Puteti verifica inregistrarea acesteia in sistem prin accesarea cu certificatul digital a sectiunii dosar fiscal din portalul ANAF, pentru a vedea inregistrarea declaratiei in sistemul informatic.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)
Pfa fara certificat digital in spv mprv mprv Buna ziua. M-am inregistrat in Spatiul Privat Virtual de la ANAF folosind CNP. Scopul era sa vad informatii despre PFA-ul meu. Mai precis ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)