avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie uzufruct viager

Este valabila o intelegere intre frati ,la notar,ca fratele care a primit donatia ,cedeaza 1/2 celuilat frate?Este valabila?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 08:48, 27 Septembrie 2013
Fratele care a primit donatia poate sa doneze la randul lui 1/2 celuilalt frate.

Interventie moderator
Ati mai deschis un topic cu aceeasi discutie. va rog sa continuati acolo. Nu se permite dublarea topicurilor. Acest topic va fi inchis. Multumesc pt intelegere.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2013
ContSters250994, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire katai82 katai82 Buna ziua,daca am inceput dezbaterea de mostenire la notar,in sensul ca am dus acte,altcineva poate incepe sa dezbata succesiunea la alt notar sau in instanta? (vezi toată discuția)
Mostenire - succesiune in lipsa unuia dintre mostenitori validunca validunca MULTUMESC PENTRU RASPUNS. tatal meu locuieste in America si a donat mostenirea surorii lui fara a fi in tara , de la moartea parintilor lui nu s-a facut masa ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la proprietate (poluare fonica magazin alimentar) MihaiJuve MihaiJuve Buna ziua, Locuiesc intr un bloc nou (2016) cu 30 de apartamente. La parter este un magazin alimentar iar la subsol trebuiau sa fie locuri de parcare, in ... (vezi toată discuția)