avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arenda cu modificari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arenda cu modificari

Buna ziua,

Matusa mea a semnat un contract de arenda cu o societate din Bucuresti pe perioada de 7 ani. Contractul are doua pagini, prima pagina contine toate datele specifice relevante in timp ce ultima pagina contine doar 'Alte clauze'. Matusa mea a semnat doar pe aceasta a doua pagina, in dreptul numelui ei. Contractul are doar un numar de inregistrare intern si pe prima pagina nu este semnat de niciuna dintre parti. Mentionez ca matusa mea nu a primit un original. Contractul putea sa fie terminat prin acordul partilor, ajungere la termen sau instrainarea prin vanzare a terenului agricol.

Ulterior, dupa trecerea celor 7 ani (2005-2012), cand a vrut sa incheie un contract cu alt arendas, a aflat ca la primaria locala este inregistrat un alt contract intre ea si aceasta societate, contract de care ea nu stia si pe care nu l-a semnat niciodata. Obtinand o copie, am observat ca prima pagina fusese inlocuita si modificata (cu durata de 15 ani) iar numarul de inregistrare intern era taiat si inlocuit. Mentionez ca nici pe aceasta prima pagina a contractului 'nou' nu se afla semnaturile niciuneia dintre parti.

In acest moment, vechiul arendas interzice accesul la pamant pe motiv ca are contract si vrea ca matusa mea sa merga sa semneze un act aditional de terminare a contractului actual - contract pe care ea nu l-a semnat niciodata!

As avea rugamintea sa imi spuneti daca se poate demonstra acest fals sau daca nu are nicio sansa si trebuie sa semneze actul de terminare a contractului falsificat, sau orice alt sfat care sa ajute la clarificarea situatiei - ea vrea inchiderea colaborarii cu vechiul arendas si incheierea unui contract nou cu un alt arendas.

Multmesc

Ionut

Alte discuții în legătură

Contract de arenda cu clauze abuzive modificate în lipsa arendatorului Petro79 Petro79 Bună ziua.Soțul meu este proprietarul unui teren.Persoana de la care l a cumpărat și a arata intenția de a l recupera. Soțul meu a vrut sa facă acea ... (vezi toată discuția)
Incetarea unui contract de arendare datorita mortii arenadatorului stafie sorinel gigel stafie sorinel gigel Buna ziua, parintii nostri au arenadat o suprafata de teren unui arendas.Dupa decesul ambilor parintieu si sora mea am dezbatut mostenirea si de 3 ani am ... (vezi toată discuția)
La un contract de arenda incheiat acum 7 ani pe perioada de 7 ... Myshtic Myshtic La un contract de arenda incheiat acum 7 ani pe perioada de 7 ani ( din spusele arendasului atunci ), arendatorul nu a fost prezent la semnarea contractului ( ... (vezi toată discuția)