avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda cu clauze abuzive modificate în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda cu clauze abuzive modificate în lipsa arendatorului

Bună ziua.Soțul meu este proprietarul unui teren.Persoana de la care l a cumpărat și a arata intenția de a l recupera. Soțul meu a vrut sa facă acea arenda pentru o luna pentru a l putea vinde și s a trezit cu un contract de arenda pe 25 de ani cu 50 de ron pe an și semnat într o zi când el era de serviciu lucrând în MAI .Și totuși am intentat proces împotriva acestui contract de arenda dar se pare ca în Oradea am dat peste cine nu trebuie. Soțul meu nu a aflat dacat la vreo trei luni de acel contract deoarece el nu a primit cel de al treilea contract în original. Deci totul cusut cu ață alba dar avocatul nostru doarme. Ce ne sfătuiți? Nou am dori sa vindem acest teren dar a fost recunoscut ca Bun un contract fals.Cum este posibil? pai de acasă pana la primărie poți falsifica contractul ca doar arendasul îl duce la primărie. Este normal??,,,
Cel mai recent răspuns: Petro79 , utilizator 21:25, 6 Februarie 2018
Cu privire la contractul falsificat s a dispus vrea măsură ?
Nu suntem în judecata iar ultima pagina diferă de restul contractului și degeaba am explicat avocatului ca virgula conținutul contractului nu este cel semnat de soțul meu.Am plătit avocat degeaba!Ce putem face în continuare?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Cu privire la contractul falsificat s a dispus vrea măsură ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda cu modificari arenda arenda Buna ziua, Matusa mea a semnat un contract de arenda cu o societate din Bucuresti pe perioada de 7 ani. Contractul are doua pagini, prima pagina contine ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol din mostenire Ilie1977 Ilie1977 Buna ziua, Se poate vinde un teren agricol mostenit de la parinti daca arendasul se opune ,avand un contract semnat cu unul dintre parinti, inainte de ... (vezi toată discuția)
Arenda neplatita georgemoro georgemoro As dori sa stiu cum se poate obtine arenda de la arendas fiindca a lucrat pamantul , a vandut recolta dar nu vrea sa plateasca datoriile si refuza sa raspunda ... (vezi toată discuția)