avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revocare mandat administrator SRL numit prin act ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revocare mandat administrator SRL numit prin act constitutiv

Stiu ca s-a mai discutat acest subiect, dar desi am tot facut research pe acest forum tot nu imi este clar urmatorul aspect:

Daca administratorul a fost numit prin actul constitutiv si decizia de revocare a acestuia trebuie facuta prin unanimitate, care sunt pasii pentru a il revoca in conditiile in care SRL ul are 3 asociati cu parti egale iar administratorul este unul dintre acestia?

Se poate face AGA doar cu 2 dintre asociati pentru a se hotara revocarea acestuia si apoi se depune la ONRC?

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: velociped , utilizator 11:25, 18 Septembrie 2014
Am aceeasi problema. Se pare ca legislatia la o problema desigur destul de des intalnita nu are solutia clara. Din cate am inteles trebuie decis prin instanta. Efortul mi se pare absolut nejustificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scot un administrator/asociat din firma daca nu vrea horlaci2003 horlaci2003 Firma are 3 asociati, administratorul este unul dintre asociati si in urma neantelegerilor dintre ei cei 2 asociati care nu sunt administratori vor sa-l scoate ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator. andre_1973 andre_1973 Intr-o societate comerciala de tip srl cu trei asociati , unul dintre ei administrator numit prin statut . Asociatii au parti egale din capitalul social! ... (vezi toată discuția)
Numirea/revocarea administratorului - este sau nu este modificare de act constitutiv? timi timi Stimati colegi de forum, Supun atentiei dvs urmatoarea chetiune. Cunosc faptul ca in literatura de specialitate se afirma ca atunci cand administratorul ... (vezi toată discuția)