Buna. A fost inaintat impotriva societatii mele o ordonanta de plata la judecaoria Sf. Gheorghe , jud. Covasna. Noi avem sediul societatii in jud. Mures. In intampinare am solicitat respingerea actiunii pe considerentul ca instanta competenta sa judece ordonanta de plata fiind instanta de la sediul paratului/adica din jud. mures si nici decum Sf. Gheorghe. Instanta din Sf. Gheorghe imi respinge cererea si admite ordonanta de plata. Totusi care e instanta competenta? Multumesc.
Insa nu contractul ma deranjeaza ci faptul ca instanta de la sediul reclamantului consider ca nu e competent sa judece cauza ci instanta de la sediul paratului. Sau nu stiu eu bn?
verificati contractul, cred ca este specificata instanta competenta in situatia in care apare un conflict si tind sa cred ca in cazul de fata a fost instanta reclamantului.
Evacuare
cipriang4s
Buna ziua !
am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)