MariusSTEAUA a scris:
dar imi ajung interogarile sefilor timp de 3-4 ore 2 zile la rand.................,intr-un final s-a ajuns si la amenintari ca am sa iau 3 ani de puscarie daca nu spun tot ce stiu,si asta atentie ca m-i s-a spus de ei ca eu nu am luat nimic si ca am dat informatii sau am colaborat cu un fost angajat la acele lucruri disparute din cadrul firmei,
1) 3-4 ore pe zi interogatoriu ? Parca sunteti pe vremea comunistilor la securitate !
Nu le ajunge declaratia dvs in scris?
2) Daca ei va acuza ca ati dat informatii sau ati colaborat cu un fost angajat,sa o dovedeasca ei si gata. Ce tot va mai interogheaza si va spune ca mai ok e sa le spuneti adevarul ca sa nu faceti puscarie si sa stati cu familia. Asta inseamna ca nu au dovezi de va baga frica in dvs cu inchisoarea.
3) Constitutia Romaniei spune:
Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică
ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
Din acest moment se pare sa se incalca aceasta constitutie,deoarece dvs sunteti pus unor interogatorii de 3-4 ore in 2 zile la rand,deci sunteti constrans PSIHIC cea ce vor ei sa scoata de la dvs.
Ei trebuie sa dovedeasca,nu sa va interogheze ore-n sir.....declaratia pe propria raspundere este suficienta !