avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul poate asista la testul poligraf?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul poate asista la testul poligraf?

Buna ziua,la testul poligraf poate participa si avocatul meu?am inteles ca testul nu este obligatoriu nu?problema este ca nici nu vreau sa-l refuz dar imi ajung interogarile sefilor timp de 3-4 ore 2 zile la rand,si pur si simplu mi-a ajuns atatea intrebari puse altfel cu acelasi raspuns,si 2 declaratii in zile diferite,parca as fi fost la politie,in fine unde lucrez ca inca mai lucrez sunt acuzat de niste lucruri disparute,care in final si cei care m-au interogat de la firma respectiva unde lucrez,ca dupa si cei care aveau contract cu firma unde lucrez eu,ba mai mult pe mine si pe alti 2 colegi ne-au luat pe rand la ''audieri''pe rand si inainte de asta ne-au cerut telefoanele mobile si mie personal codul imei,nu am avut nimic impotriva chiar le-am dat fara retinere pentru ca nu am nimic de ascuns,intr-un final s-a ajuns si la amenintari ca am sa iau 3 ani de puscarie daca nu spun tot ce stiu,si asta atentie ca m-i s-a spus de ei ca eu nu am luat nimic si ca am dat informatii sau am colaborat cu un fost angajat la acele lucruri disparute din cadrul firmei,problema este ca fostul angajat cunostea zonele respective chiar mai bine ca mine fiind angajat de 1 an iar eu inca am 7 luni de zile,in fine a2a zi iar ma chemat la asazisele audieri unde m-i s-a spus direct ca sunt direct intr-un grup infractional si ca sa spun tot ce stiu,si dupa iar declaratii pe foaie,chiar intr-un final le-am spus sa mergem la politie ca nu mai rezist pana si de familia mea s-a luat,de copil zicandu-mi ca nu este mai bine sa stau in libertate sa-l cresc decat sa stau 3 ani la puscarie?asta a intrecut orice masura chiar le-am spus sa nu mai implice familia cu serviciul sau ce urmaresc ei.ba mai mult m-i s-a spus ca mergem la testul poligraf,le-am spus ca mergem si acolo dar nu mai suport aceste acuze precum ca am colaborat cu aceea persoana,si acum de aceea si intreb poate veni sau mai bine zis asista si avocatul la acest test poligrafic?Tot aici intreb cum se procedeaza daca vreau si un avocat din oficiu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:12, 2 Octombrie 2013
Avocatul nu poate participa la testul poligraf.

Daca avocatul v-a spus ca este obligatoriu testul poligraf sfatul meu ar fi sa il schimbati.

Daca v-a spus ca poate participa si el este mai mult decat necesar sa il schimbati...
Daca doriti sa apelati la avocat, o puteti face pentru consultanta nu sa va insoteasca la testul poligraf.
MariusSTEAUA a scris:

dar imi ajung interogarile sefilor timp de 3-4 ore 2 zile la rand.................,intr-un final s-a ajuns si la amenintari ca am sa iau 3 ani de puscarie daca nu spun tot ce stiu,si asta atentie ca m-i s-a spus de ei ca eu nu am luat nimic si ca am dat informatii sau am colaborat cu un fost angajat la acele lucruri disparute din cadrul firmei,

1) 3-4 ore pe zi interogatoriu ? Parca sunteti pe vremea comunistilor la securitate !
Nu le ajunge declaratia dvs in scris?

2) Daca ei va acuza ca ati dat informatii sau ati colaborat cu un fost angajat,sa o dovedeasca ei si gata. Ce tot va mai interogheaza si va spune ca mai ok e sa le spuneti adevarul ca sa nu faceti puscarie si sa stati cu familia. Asta inseamna ca nu au dovezi de va baga frica in dvs cu inchisoarea.

3) Constitutia Romaniei spune:
Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică
ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.

Din acest moment se pare sa se incalca aceasta constitutie,deoarece dvs sunteti pus unor interogatorii de 3-4 ore in 2 zile la rand,deci sunteti constrans PSIHIC cea ce vor ei sa scoata de la dvs.
Ei trebuie sa dovedeasca,nu sa va interogheze ore-n sir.....declaratia pe propria raspundere este suficienta !
Da aveti perfecta dreptate ce spuneti dumneavoastra,de aceea va si intreb trebuie sa apelez la serviciile unui avocat cu siguranta nu?stiti pe cineva,sau poate imi propuneti pe cineva chiar de pe forum,astept un raspuns chiar si in privat,pentru ca inca nu m-am consultat inca cu nici unul,decat aici in cadrul forumului si in familie acasa,pentru ca s-au jucat cu mintea mea destul si plus de asta dupa cum am mai spus sunt chemat si la testul poligrafic luni,pe care nici pe acesta nu l-am refuzat sa nu creada ca am ceva de ascuns.
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
Admin, administrator
1) In primul rand,nu stiu din ce localitate sunteti,nu e nevoie sa ne spuneti aici in public,dar daca doriti sa consultati un avocat de pe acest forum,mergeti la sectiunea CAUTA CONSULTANT, dati clik si vedeti ce avocati din localitatea dvs sunt inscrisi in acest forum ca apoi sa cereti consultatie.

Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Test poligraf ionel911 ionel911 In urma unui caz de spargere de locuinta al prietenei mele am fost considerat primul suspect in dosar, mi-a fost cerut sa accept testul poligraf si l-am ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În timpul unui divorț cu un minor de 2 ani la mijloc,când ... Mirela Ameresei Mirela Ameresei Bună ziua! În timpul unui divorț cu un minor de 2 ani la mijloc,când tatăl acuza mama de fapte care nu le-a săvârșit,se poate face testul poligraf? ... (vezi toată discuția)