Bună ziua! În timpul unui divorț cu un minor de 2 ani la mijloc,când tatăl acuza mama de fapte care nu le-a săvârșit,se poate face testul poligraf? Dacă mama cere în instanta sa se efectueze acest test poligraf? Și cam la ce preț ar ajunge un test poligraf. Va mulțumesc anticipat ca a-ți citit și răspuns la întrebarea mea,cu stima o mămică disperata ca își va pierde custodia copilului pe baza unor minciuni.
Formulati apărările dvs prin întâmpinarea și cererea reconventionala depusa în termen legal, alături de probe precum: martori, mesaje, înregistrări audio, interogatoriul soțului etc.
Contactați un avocat și discutați în detaliu strategia de apărare.
Cine face o afirmație in fata instantei trebuie sa o probeze legal, altfel nu poate fi luata in considerare. Dvs combateti cu probe afirmatiile dovedite, daca ele prezinta o concludenta in raport de obiectul cauzei. Testul poligraf nu se face in dosare civile, cu ata mai putin in cele de familie.
Daca nu aveti avocat angajat, incercati sa discutati macar cu unul care sa va explice cum stau lucrurile si sa puteti fi mai linistita.
Nu am prea vazut multi tatici care sa creasca copii de 2 ani si care sa mai aiba si autoritate parunteasca excluisva si nu am "decat" 21 ani de avocatura. Totul se reduce la un joc psihologic si de orgolii, trebuie sa invatati ce aveti de facut si ce conteaza cu adevarat si mai putin sa va miste "vorbele" fara suport in realitate.
Acuzat pentru furt
teoeoo
salut sunt acuzat de furt fara probe poate sa imi faca politia ceva ca eu mai am un dosar penal pentru furt calificat si acuma ma acuza pe mine dar nu au ... (vezi toată discuția)