Buna ziua,5 scrisori am primit azi de la Primaria Arad,eu avind domiciliul in Cluj.Scrisorile contin amenzi pentru parcari neplatite in decembrie 2007 si februarie 2008.Toate 5 din diferite parcari din Arad cu o masina cumparata in lising cu nr.de Cluj care nu imi apartine,nu am condus aceasta masina niciodata,in perioada aceea nu am avut nici o masina pe numele meu,dar nici nu am fost in tara.Am fost in Statele Unite in aceea perioada.In scrisori sint copii ,despre procesele verbale pe care cu pix este scrisa adresa mea si cnp-ul.Nu imi vine sa cred ca se poate intimpla asa ceva..furt de identitate..greseala..ce e asta?????si ce am de facut???am fost la Primaria Comunitara din Cluj unde au cam tras din umeri si mi-au zis sa scriu o scrisoare la Primaria Arad si sa arat aceeasi lucru ce v-am povestit si DV.Am vazut pe fata lor ca nu ma prea cred...o seara placuta va doresc
cu siguranta este o eroare (poate o asemanare de nume). S-au intamplat cazuri cand amenzile au fost trimise catre persoane care nu au carnet sau erau decedate. DAca nu va intelegeti cu "organu" in sensul de a remedia greselile puteti sa deschideti un proces si sa cereti daune