avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu medical in somaj dupa CCC si incetare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu medical in somaj dupa CCC si incetare ctr de munca

Buna ziua. Va rog daca puteti sa-mi spuneti cum se calculeaza corect CM pentru octombrie daca veniturile mele in ultimile 6 luni sunt urmatoarele:ron
mai - indemnizatie CCC 3000 ron
01.06-16.06 indemnizatie CCC 1500
17.06-07.08 concediu crestere copil fara plata si incetare ctr de munca
07.08-19.08 pauza intre cele 2 ctr de munca
19.08-25.09 al-II-lea ctr de munca ( m-au dat afara ca sunt insarcinata)
Eu as dori acum sa intru in somaj si apoi in CM. Pentru lunile mai-aug cate zile lucratoare se iau in calcul? Pentru luna septembrie mi s-au platit 2 zile CO neefecuate, ele se iau in calcul la venitul brut din luna respectiva? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cric_v , utilizator 10:40, 29 Septembrie 2013
Adunati veniturile din cele 6 luni anterioare (mai -septembrie) lunii octombrie si impartiti la totalul zilelor lucratoare din aceeasi perioada in care ati lucrat.
Total zile = 21 zile mai + 10 zile iunie (01-16 iunie) + 10 zile august (19-31.08) + 18 zile septembrie = 59 zile
Total venituri = 3000 mai + 1500 iunie + salariul august (19-31.08) + salariul septembrie (inclusiv CO compensat)
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)
Cum sa calculez indemnizatiile pentru concedii medicale? Issa12 Issa12 Am urmatoarea situatie- pentru cei dispusi sa-mi explice sau sa calculeze : Gravida, contract cu brut 1066, a primit in febr. 843 lei (cheltuieli totale 932 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Samy37 Samy37 Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu ... (vezi toată discuția)