avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vecini galagiosi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vecini galagiosi

Buna dimineata,
Sincer? imi este si rusine sa dau detalii despre subiect si am nevoie de ajutor. Am o problema cu vecini galagiosi, noaptea, dupa ora 24(este ceva repetitiv, in jur de ora 1 noaptea)...fac sex cu zgomot. Si noi suntem un cuplu tanar si am incercat sa intelegem ca se poate intampla asta o data pe luna, sa zicem, dar nu mi se pare normal sa devina un obicei aproape zilnic ce deranjeaza lumea din jur.Dormitorul nostru e langa al lor si nu este prima data cand ma trezesc in miez de noapte ca nu stiu ce se intampla. Vreau sa stiu daca se poate face ceva in cazul asta?Sunt obosita, am rau de la stomac, a doua zi la munca nu sunt buna de nimic, nu pot sa mai adorm , asta implicandu-l si pe sot.Am vorbit deja cu proprietarul(vecinii sunt chiriasi) ,dar se pare ca nu am rezolvat nimic, am incercat sa vorbesc si personal, insa fara succes...nu stiu ce solutie sa gasesc la aceasta problema :sorry: Nu vreau sa ma cert cu vecinii, nu-mi sta in fire, dar trebuie sa se rezolve intr-un fel aceasta situatie. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:46, 29 Septembrie 2013
Nu ati vazut reclama cu bormasina ? Porniti si dvs bormasina, dupa ce termina ei, cand li e face somn !! Este singura solutie in cazul in care nu doriti sa le faceti plangere la politie. Daca tot sunt chiriasi, incercati sa luati legatura cu proprietarul apartamentului si povestiti-i despre nemultumirea dvs. Proprietarul ar putea rezolva lucrurile. Spuneti-i ca mergeti la politie fiindca nu va puteti odihni noaptea si mai mult ca sigur nu va dori sa fie chemat pe acolo sa dea declaratii. Este posibil nici sa nu aiba vreun contract cu acesti chiriasi... Trebuie sa insistati cu politia. La proprietar.
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
PFA SANDU ADRIANA, Consultant managementul calitatii
Adriana Sandu a scris:

Nu ati vazut reclama cu bormasina ? Porniti si dvs bormasina, dupa ce termina ei, cand li e face somn !!


Nu trebuie folosita bormasina dupa ce fac ei sex,asta deoarece alti vecini va pot acuza ca faceti zgomot fara motiv noaptea tarziu.
Mai bine bateti in peretele alaturat cu un ciocan de cauciuc sau lemn,asta ca ei sa isi dea seama ca ii auziti,poate asa vor intelege si se vor muta in alta camera ptr.a continua.

va este de folos si legea 61/1991,
Incercati initial sa discutati direct cu protagonisti
In caz de nereusita,incercati sa solicitati izolarea fonica a peretilor comuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Chiriași gălăgioși adriana7373 adriana7373 Buna ziua, Locuim intr-un bloc nou, cu așa-zișii pereți de carton, apartament in proprietate personală. Sub noi locuiește o chiriașă care nu prea ... (vezi toată discuția)
Vecini care șicanează , rog un sfat Ionelache Ionelache Am o vecină deasupra noastră cu 2 copii adolescenți care mă șicanează mai ales după ora 22:00-08:00 , adică bubuie , ciocane , tropăie trag scaunul ... (vezi toată discuția)