avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranjat in timpul noptii de partidele de sex ale ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranjat in timpul noptii de partidele de sex ale vecinului de la etajul inferior

Buna ziua.
Ma confrunt cu o situatie oarecum comica, dar nu prea.
Stau intr-un apartament inchiriat, la etajul 1. La parter locuieste un cuplu cam de 30 ani.
Problema este ca, din 2 in 2 zile, in toiul noptii, pe la 1,20, 2, 2,30 incep partida de sex. Patul lor scartaie infernal, in plus, in miscarea tipica de frecare, patul izbeste si in perete, apoi mai aud si gemetele si suspinele de punct culminant, dupa care urmeaza bineinteles, apa la baie in cada. Ca trebuie sa se si spele oamenii!.
Proprietarul a venit si a discutat cu tipul dar se pare ca fara efect. A discutat si cu responsabilul de scara, dar tot degeaba.
In aceasta situatie, ce pot eu face? Pot sa ii reclam undeva? M-am saturat sa fiu trezita din 2 in 2 nopti de partidele lor de sex. I-am si inregistrat cu telefonul, asa de tare se aude.
Imi puteti da un sfat?

Apoi mai pun si muzica tare in perioadele de odihna. Daca le sun la usa, nu deschid.
Chiar si acum cand scriu, muzica urla.

Astept sfaturi. Multumesc.


Juridic nu cred ca veti rezolva ceva.
Incercati sa ii chemati la mediere ca sa discutati.
Dvs ati discutat cu ei ? Macar cu patul s-o rezolve ca in rest.. nu prea puteti sa le impuneti nici cand sa faca baie si nici sex.
Ce e bine e ca va puteti muta..
Am incercat, dar nu imi deschid usa. A discutat doar proprietarul apartamentului cu ei. Eu le-am pus doar un bilet in usa, ca alta varianta nu am avut. Stiu ca nu le pot impune cand sa faca sex, sau baie, dar totusi, un pic de decenta nu ar strica. Chiar trebuie sa se auda in sus si in lateral ce fac ei in casa? De mutat nu vreau sa ma mut, pentru ca gazda e super de treaba si stau aici de 3 ani. Ei s-au mutat in apartament anul trecut in septembrie, ca pana atunci l-au avut inchiriat. Si de atunci a inceput balciul :)
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2014
tasya, utilizator
Cumparati o jucarie, un mecanism care sa bata in parchet ritmic de 3-4 ori pe noapte cate 5 minute la orele cand dorm vecinii de sub dumneavoastra. Poate vor lua legatura cu dumneavoastra sa va spuna ca nu se pot odihni, ca-i trezeste zgomotul din somn... Spuneti-le ca acesta este tratamentul pentru a va trece durerea de cap provocata de ceea ce fac ei in apartament. Cand vor inceta ei cu zgomotul nu o sa mai folositi nici dumneavoastra jucaria.
:happy::happy:
Vaaaai, asta ar insemna sa stea toata scara in picioare toata noaptea, unii cu patul si cu miorlaiturile, altii cu jucaricile.... :giggle:

Alte discuții în legătură

Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat ... knight knight Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat o familie. Barbatul a chemat politia de nenumarate ori la chiriasii mei si politia a constatat ... (vezi toată discuția)
Galagia la bloc ernestof ernestof Buna Ma intereseaza in ce conditii se considera ca tulbur linistea publica? Cine stabileste nivelul de zgomot la care se considera ca am tulburat linistea ... (vezi toată discuția)
Sunt terorizata!!!!!!!!!!!!!! dy@n@ dy@n@ Buna! Am revenit din nou pe site ul acesta care ma ajuta foarte mult ! Dar acum pot spune cu toata certitudinea ca sunt terorizata ! De ce spun ca sunt ... (vezi toată discuția)